Charles Doudeletstraat 14
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
09 329 88 60 09 329 88 60
0472 40 40 13 0472 40 40 13

Maak kennis met het gemotiveerd Piratenteam.

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Mireille en Filip en ondertussen al meer dan 15 jaar werkzaam in de kinderopvang.

Eerst vooral in de buitenschoolse kinderopvang en naarmate de opvang groeide zijn we dan ook met dagopvang gestart. 
Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een kinderdagverblijf met een capaciteit van 23 kindjes. Zelf hebben we 2 zonen.

Filip houdt zich bezig met het bereiden van de maaltijden en de verzorging en begeleiding van de dreumesen en de peuters. Hij is fulltime in de opvang aanwezig ( op maandag, dinsdag en vrijdag tot na de middag). Mireille zorgt voor de administratie en het beleid m.b.t. het pedagogisch, administratief en financieel beleid. Ze coördineert de werking en zorgt samen met alle kindbegeleiders voor een kwaliteitsvolle opvoeding. Dit doen ze vanuit een duidelijk omschreven pedagogische visie zoals beschreven in het kwaliteitshandboek. 

Peggy werkt 4/5 in onze opvang, zij is van opleiding kinderverzorgster en aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 
Zij zorgt voor de verzorging en begeleiding van de van de allerkleinste baby's ( niet-kruipers).

Katrien werkt parttime in onze opvang, zij is van opleiding begeleider in de kinderopvang en is elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag aanwezig. Zij zorgt voor de verzorging en begeleiding van de dreumesen en de peuters.

Lieselotte werkt parttime in onze opvang, zij is van opleiding kinderverzorgster en is elke namiddag behalve de woensdag aanwezig. 
Zij zorgt voor de verzorging en begeleiding van de dreumesen en de peuters.

Fientje werkt parttime in onze opvang, zij is van opleiding kinderverzorgster en is elke namiddag behalve de donderdag aanwezig. 
Zij zorgt voor de verzorging en begeleiding van de dreumesen en de peuters.

Anita komt elke woensdag en zij doet soms mogelijke vervangingen, zij is de mama van Filip.

Natuurlijk werken we vooral samen en proberen we zowel groot als klein te betrekken bij alle dagdagelijkse activiteiten.

 Het Pirateneiland

Kinderopvang Het Pirateneiland Kinderopvang Het Pirateneiland Kinderopvang Het Pirateneiland Kinderopvang Het Pirateneiland

Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer!”