Charles Doudeletstraat 14
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
09 329 88 60 09 329 88 60
0472 40 40 13 0472 40 40 13

Aan de slag met uitdagende activiteiten.

Kinderopvang Pirateneiland - Activiteiten

Onze accenten bij Kinderopvang Pirateneiland in Gent worden gelegd op: spelaanbod, animatie en eigen initiatief van het kind. Wij streven naar een geborgen en vriendelijke sfeer met mogelijkheid tot avontuur. Vrije tijd vinden wij dan ook erg belangrijk voor de kinderen.

Individuele aandacht

Bezig zijn is belangrijker dan presteren, zelfinitiatief moet dus een kans krijgen. We schenken ruime aandacht voor elk kind individueel. De kinderen kunnen zich uitleven in spontaan vrij spel en daarnaast nog een ruime keuze hebben aan goed voorbereide activiteiten. De kinderen zijn vrij om hieraan deel te nemen. 

Themaweken

In ons kinderdagverblijf werken we met themaweken. Hierbij vervult onze mascottepop Anna een grote rol. Anna beleeft in elk thema een heleboel leuke dingen. We proberen de kindjes hierbij op een enthousiaste manier te betrekken. Ze zijn echt dol op haar. De meeste thema’s duren twee weken. Soms is er maar plaats voor een weekje in onze drukke agenda. Toch is elk thema voor ons heel belangrijk en doordacht uitgewerkt. 

Activiteitenkalender

De activiteiten bij ons in Gent worden per dag opgesomd in een weekrooster. Deze kan u steeds raadplegen op de kast in de inkomhal. Wij hopen samen met Anna en uw kindje(s) een leuke periode te beleven. Duik mee in Anna haar nieuwe avonturen. Bekijk hierbij de activiteitenkalender:

Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer!”